Sağlık Okuryazarlığı Özelinde Ölçek Geliştirme Aşamaları - Nayir, Tufan (Türkiye Sağlık Okuryazarlığı Dergisi, 2023)
Bu derleme, ölçek geliştirecek akademisyenlerin, sistematik yaklaşmasına yardımcı olacak, aynı zamanda konu ile ilgili bilgilere daha kolay ulaşımlarını sağlayarak çalışmalarında kolaylaştırıcı olmak amacı ile sağlık okuryazarlığı özelinde ölçek geliştirme aşamaları takip edilerek yazılmıştır.
Keywords: Sağlık okuryazarlığı, ölçek geliştirme