A Study on the Satisfaction Levels of Research Assistant Doctors Working in the Department of Public Health at Gazi University Faculty of Medicine - Yılmaz, Kadir Serdar; Sönmez, Harun (Turkey Health Literacy Journal, 2025)
Bu etkin, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı'nda görev yapanların yaygınlaştığının, eğitim ve eğitimlerinin yoğunlaştığı Bu oluşumların ortaya çıkmasının özgürlüklerinin biçimlendirilmiş bir şekilde dönüştürülmesi. Tanımlayıcı tipte olan bu sürecin gerçekleştirilmesi, araştırma görevlisi doktorların demografik özellikleri, yönetimsel yaklaşımlar ve karar alma süreçlerinden değişim durumu, eğitim öğretim araştırma faaliyetlerinden özgürlük durumu, altyapı ve diğer olanaklardan memnuniyet durumu, kurumsal yardımlaşma durumu hakkında elde edilen verilerin SPSS 23 programı kullanılarak analiz edilmesiyle ortaya çıkarıldı. Bu bilgileri araştıran doktorların çoğunluğunun kendisini ilgilendiren konularda fikrinin yeterince değiştirilmediğinin değiştirilmesi. Katılımcıların yarıdan fazlasının görev tanımlarına uygun olarak çalıştırılmadıkları belirlendi. Araştırma görevlisi doktorların miktarının kendileri tarafından gönderilen yerleşimsal destekten memnun kalması sağlanmıştır. Katılımcıların oranlarının yemekhane ve otopark hizmetlerinden memnun kalmaları da devam ediyor. Araştırma görevlisi doktorlar ve yöneticiler arasındaki iletişimin serbest bırakılması, varsa iş tanımına uygun olmayan görev ve sorumlulukların ayrıntılarıyla ilgili. Ayrıca çalışma ortamı, yemekhane hizmetleri, otopark kapasitesi gibi fiziki şartların da vasatın üzerine çıkarılması için kayıtların yapılması.
Keywords: iş memnuniyeti, araştırma görevlisi doktor, halk sağlığı, tıpta uzmanlık eğitimi